Mijn naam is Jenny Frederix en ik woon samen met mijn partner Barry en onze twee dochters Isa en Noa in Venray.

Na mijn hbo-opleidingen aan de Sporthogeschool en de Pabo kon ik meteen als leerkracht primair onderwijs aan de slag. In diverse groepen/scholen heb ik binnen Stichting Katholiek Onderwijs Vierlingsbeek gewerkt. Ik heb veel onderwijskilometers gemaakt. Een fantastische tijd.

Sinds 2006 werk ik als schoolopleider voor de HAN-Pabo Nijmegen in samenwerking met mijn huidige werkgever. Op de scholen binnen het samenwerkingsverband begeleid ik tot op heden studenten uit de diverse leerjaren en afstudeerrichtingen in hun opleidingstraject. Als gecertificeerd lerarenopleider bij de VELON sta ik ingeschreven in het beroepsregister. Ook coach ik al een aantal jaren collega’s op de werkvloer binnen het onderwijs.

In 2014 ging het niet zo best me. Ik had veel lichamelijke maar ook geestelijke klachten. Mijn grootste belemmering toen was dat ik deze klachten los van elkaar wilde oplossen. Vele therapeuten en een langdurig revalidatietraject hebben me geholpen om tot een inzicht te komen. Lichaam en geest zijn een cybernetische eenheid! Kortom, het een kan niet zonder het ander. Hier wilde ik meer over weten. Ik wilde dolgraag de verbinding maken met mijn dagelijkse praktijk. Zowel privé als werkgerelateerd.

Zo gezegd zo gedaan; vol overgave stortte ik me in mijn nieuwe NLP-avontuur (Neuro-linguïstisch programmeren).  Zowel de ‘practitioner’ als de Masteropleiding heb ik met goed gevolg afgerond. Ondertussen heb ik mezelf nog beter leren kennen en erkennen en vertrouw volledig op wie ik ben en waar ik voor sta om anderen ook te kunnen begeleiden in hun proces. Ik ben er klaar voor en sta te popelen om je te mogen ontvangen in mijn eigen praktijk.