"Jenny gaat vrolijk en enthousiast het gesprek aan, maar ook integer en zonder oordeel. Dit maakt dat je op een prettige manier situaties of gedachten kunt ordenen en structureren tijdens het gesprek. Jenny heeft diverse manieren om situaties inzichtelijk te maken waardoor je los kunt breken uit je vaste stroom van gedachten en op een nieuwe manier tegen de situatie aan kunt kijken. Hierdoor dienen nieuwe inzichten zich onherroepelijk aan en is er ook ruimte voor nieuwe oplossingen of kansen. Sowieso laat Jenny je nadenken over concrete oplossingen of stapjes in de "juiste" richting waardoor je na een gesprek vol energie ook concreet wat kunt doen."
Anneke
Leerkracht
"Ik ben momenteel de opleiding tot leerkracht in het basisonderwijs aan het volgen. Het afgelopen jaar heeft Jenny mij gecoacht in mijn ontwikkeling op mijn stageplaats. Ik heb haar manier van begeleiden als zeer prettig ervaren. Jenny is toegankelijk, straalt rust uit, geeft vertrouwen en kan op een constructieve manier feedback geven. Ze geeft ruimte om het eigen leerproces vorm te geven. Ze laat leerdoelen zelf verwoorden, vult aan waar nodig. Ze lijkt feilloos te kunnen doorgronden hoe mensen in elkaar zitten en waar ze behoeften aan hebben. Mede door haar begeleiding kan ik terugkijken op een jaar waarin ik een mooie ontwikkeling heb doorgemaakt. En met haar feedback en tips kan ik mezelf verder gaan ontwikkelen op mijn volgende stageplaats. Jenny bedankt!"
Lonneke
Deeltijdstudent
"Jenny is in haar begeleiding heel professioneel. Niet alleen omdat ze kijkt naar welke competenties je nodig hebt voor het vak dat je doet, maar ook omdat ze kijkt naar wie je bent als persoon. Jenny weet heel goed hoe ze verbinding kan leggen tussen de doelen die je wilt behalen en hoe deze doelen voor jou te behalen zijn. Zo heeft Jenny met mij samen doelen opgesteld, maar kwam ze erachter dat deze nog niet te behalen waren, doordat er een muur om mij heen stond. Jenny heeft mij geholpen die muur af te breken d.m.v. haar persoonlijke begeleiding. Dit vond ik heel fijn. Naast dat ze het professionele deel dus goed beheerst, kan ze zich goed inleven in anderen en je helpen op een manier die echt bij jou past."
Kain
Student
"Ruim elf jaar was ik werkzaam als leerkracht op verschillende basisscholen, waarbij het ontwikkelen en het begeleiden van kinderen voorop stond. Het was hard werken maar deed het met veel plezier en overgave. Nadat ik zelf kinderen kreeg, merkte ik dat de balans tussen thuis en werk weg was, ik kreeg daardoor op beide vlakken een ontevreden gevoel. Met als gevolg dat ik tegen een burn-out zat... Toen een tijdje thuis gezeten en therapie gevolgd. Na de therapie begon ik weer met goede moed aan mijn werk als juf. Maar hoe fijn de samenwerking met collega’s, kinderen en ouders ook was, ik kreeg toch weer een ontevreden gevoel. Dit alles kon ik heel goed bespreken met Jenny, destijds mijn coach op de werkvloer. Ze gaf me tijdens de gesprekken echt het gevoel dat ik gehoord werd en ze stelde steeds de juiste vragen waardoor ik zelf aan het denken werd gezet. We maakten samen afspraken wat ik zou doen voor een volgende keer (zodat ik een stok achter de deur had). Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu een ander pad heb gekozen waar ik nog steeds helemaal achter sta en gewoon een gelukkiger mens ben! Hiervoor ben ik Jenny heel erg dankbaar!"
Kim